Top Guidelines Of بیماری سل خارجی
Top Guidelines Of بیماری سل خارجی
Blog Article
لایهی داخلی روده کوچک حاوی برآمدگیهای کوچک پرزمانندی است که به آن ویلی میگویند. ویلیها یا در واقع پرزهای روده وظیفهی جذب مواد غذایی را در رودهی کوچک بر عهده دارند.
در طب سنتی استفاده از روغن ماهی، مکملهای دارای پاپئین، ماست، دمنوش بابونه، دمنوش گیاه دم اسبی، ختم ذهبی و گلدن سیل هم توصیه میشود.
هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک غذای حاوی پروتئین گلوتن میخورد، بدن او به این پروتئین واکنش بیش از حد نشانداده و به پرزهای روده آسیب میرساند. هنگامی که این ویلیها آسیب میبینند، رودهی کوچک نمیتواند مواد مغذی موجود در غذاها را به درستی جذبکند و منجر به سوءجذب شده و اغلب باعث اسهال، خستگی، کاهش وزن، نفخ و کم خونی میشود. همچنین میتواند منجر به عوارض جدی مانند کاهش تراکم استخوان، سقط جنین، ناباروری و حتی شروع بیماریهای عصبی یا سرطانهای خاص شود.
«میکوباکتریوم توبرکلوسیس» به رنگ قرمز در خلط سل فعال[ویرایش]
تعداد سالانه موارد جدید سل گزارش شده. اطلاعات از سازمان بهداشت جهانی[۸۶]
● عوامل خطری که احتمال ابتلا به باکتریهای عامل بیماری سل را افزایش میدهند عبارتند از:
اولین توصیف این بیماری در قرن نوزدهم در محافل پزشکی ارائه شد و به علت تغییر شکل ظاهری و پوست بیماری، به آن اصطلاح «لوپوس» گفته شد. این واژه به معنای «گرگ» یا «گرگ آسا» است و با توجه به وجود خرافاتی مبنی بر اینکه انسان هایی گرگ نما وجود داشتند که در برخی اوقات از قبیل شب ها به گرگ تبدیل می شدند و بیماری سل کودک خلق و خوی درنگی پیدا می کردند، به همین دلیل این واژه پدید آمد.
غذاهای بدون گلوتن
مشاهده لیست تمام پزشکان مطالب پزشکان شناخت آبسه مقعد و درمان آن
زمانی که نوع بیماری در شخص مبتلا تشخیص داده میشود، پزشک میتواند خیلی سریع روند درمان را آغاز کند. در ادامه انواع این بیماری را بررسی میکنیم.
در سلیاک علائم بیماری به مرور زمان بروز میکند و هرچه میگذرد بیشتر خود را نشان میدهد. اما در حساسیت معمولا واکنشها بسیار تند و باشدت عمل میکند و خود را به سرعت نشان میدهد.
در بسیاری از مردم، عفونت ظهور و افول دارد. تخریب و نکروز بافت اغلب با بهبود و فیبروز متعادل میشود.[۵۰] بافت متأثر، با جای زخم و حفرههای پُرشده با مواد نکروز پنیری جایگزین میشود. در بیماری فعال، برخی از این حفرهها به راههای هوایی نایژهها پیوسته و این مواد میتوانند با سرفه کردن بیرون بریزند.
این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها میتوان از روشهای پیشگیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ۱۴ نظر آنچه در این مقاله میخوانید سلیاک یکی از بیماریهای خودایمنی خطرناک است که فردی که به آن مبتلا است با برخورد با گلوتن دچار حمله میشود و پرزهای رودهاش آسیب میبیند.